Sommelier van het jaar 2019 Koen van der Plas, wijnmaker en -adviseur Stan Beurskens en 17 wijngaardeniers hebben een bijzondere Nederlandse Cuvée gemaakt waarin wijn is gemengd van 17 Nederlandse wijngaarden. Deze wijngaarden, waaronder ook 't Heekenbroek in Drempt, hebben hiervoor geheel belangeloos 15 liter wijn afgestaan. Deze cuvée is gebotteld in 150 genummerde flessen van 1,5 liter (Magnum).
Zondag 1 september werd de eerste fles geveild tijdens de medaille-uitreiking van de Wijnkeuring van de Lage landen op kasteel Amerongen.

De flessen zijn te koop voor € 195.- (excl. BTW) en worden geleverd in een houten kist.  De flessen zijn voorzien van een speciaal etiket gemaakt door kunstenares Loes van Delft. Wie een unieke fles voor het goede doel wil kopen (zolang de voorraad strekt), stuurt een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De opbrengst van deze flessen komt ten goede aan het Koningin Wilhelmina Fonds - Kankerbestrijding.