Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   

Sommelier van het jaar 2019 Koen van der Plas, wijnmaker en -adviseur Stan Beurskens en 17 wijngaardeniers hebben een bijzondere Nederlandse Cuvée gemaakt waarin wijn is gemengd van 17 Nederlandse wijngaarden. Deze wijngaarden, waaronder ook 't Heekenbroek in Drempt, hebben hiervoor geheel belangeloos 15 liter wijn afgestaan. Deze cuvée is gebotteld in 150 genummerde flessen van 1,5 liter (Magnum).
Zondag 1 september werd de eerste fles geveild tijdens de medaille-uitreiking van de Wijnkeuring van de Lage landen op kasteel Amerongen.

De flessen zijn te koop voor € 195.- (excl. BTW) en worden geleverd in een houten kist.  De flessen zijn voorzien van een speciaal etiket gemaakt door kunstenares Loes van Delft. Wie een unieke fles voor het goede doel wil kopen (zolang de voorraad strekt), stuurt een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De opbrengst van deze flessen komt ten goede aan het Koningin Wilhelmina Fonds - Kankerbestrijding.

   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!