Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   

Voor het twee achtereenvolgende jaar was het fraaie agrarische gebied tussen Almen, Eefde en Harfsen de bestemming op weg naar de barbecue, waarmee we het gildeseizoen afsloten. Joop en Adrie hadden het weer prima voor elkaar, inclusief puik zomerweer. Er was voor lekkere pompoensoep gezorgd, waarna iedereen ruim gebruik kon maken van de salades, sauzen, stokbrood en diverse soorten vlees. Meerdere gildeleden hadden een zelf gemaakte wijn meegenomen en dat bood uiteraard volop discussiestof.

Joop ging met liefhebbers nog een kijkje nemen bij het gevogelte (nee, niet voor consumptie). Zijn menagerie kent diverse soorten eenden en ganzen en natuurlijk het scholeksterpaar, dat elke keer weer geheel vrijwillig achter het gaas komt broeden.

Een geslaagde bijeenkomst en een prima start van het zomerseizoen.

De foto's zijn gemaakt door Ruud Werner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!