Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   

Ludique logoOver hun wijngaard Victor, aan de overzijde van de IJssel bij Deventer, hebben Luud Paulissen en Erik Moritz van Ludique Wijnen bij ons Gilde al eens een interessante lezing gehouden. In de zomer zijn er weer open dagen en wij worden daar van harte voor uitgenodigd. Tijdens de open dagen dit jaar willen ze ons graag laten proeven hoe de witte Johanniter van 2017, de Vittorio (rosé) uit hetzelfde jaar en de rode Cabernet van 2016 smaakt.

Dat kan op op zaterdag 28 juli."De Johanniter is als vanouds, heel lekker. De Cabernet heeft lang op het vat gelegen en dat is ook goed te proeven, zeer goed. Een feestelijke toets is bovendien nog dat de wijngaard dit jaar haar 10-jarige verjaardag viert.
Dfe open dag is van 11 tot 17 uur. Ook op de zaterdagen 25 augustus en 29 september verwelkomen ze gasten.
Op de bijgevoegde folder is aangegeven hoe je ons kan bereiken.

Navigatie

U vindt wijngaard Victor rijdend vanaf de Worp (t.o. Deventer) onder de spoorbrug door en daar waar de Worp overgaat in de Lage Steenweg aan de linkerzijde. Navigatie: breedte 52,2535; lengte 6,137706.

 

   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!