Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   

ericDe maandelijkse gildeavond van wijngilde Arnolt van Gelre wordt op vrijdag 2 februari anders dan anders. Ons gewaardeerd lid Sjef van Hoorn is bevriend met Eric Krijger, de eigenaar van de wijngaard De Vrije Vogel in Cadier en Keer, Zuid-Limburg.

We hebben Eric bereid gevonden om ons over zijn uit de hand gelopen hobby te vertellen: de geschiedenis van de wijngaard, het vallen en opstaan, de leermomenten, en uiteindelijk het succes van een zeer acceptabele wijn van eigen bodem.

 

Eric heeft een paar flessen van eigen makelij bij zich om ons middels een proeverij te laten delen in wat hij in de afgelopen jaren tot stand heeft gebracht.


We denken dat we een heel interessante avond kunnen verwachten, en we zien jullie dan ook graag verschijnen, vrijdag 2 februari om 20.00 in de gildekelder. We hebben in de plaatselijke huis-aan-huisbladen wat publiciteit gekregen voor deze avond, en we hebben ook niet-leden uitgenodigd om te komen kijken, luisteren en proeven. Alle voorwaarden zijn er voor een gezellige, leerzame en drukke avond.

   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!