Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   

Medaille BerlinWeinTrophy210Voor het derde jaar op rij is Wijnboerderij 't Heekenbroek uit Drempt winnaar van een gouden medaille op de prestigieuze internationale wijnkeuring in Berlijn, de Berliner Wine Trophy. Dit jaar is het goud voor de edelzoete wijn Lof der Zoetheid 2016 gemaakt, van Solaris druiven. Bij de Wijnkeuring der Lage Landen (Nederland en België) ging de zegetocht verder en was er zilver voor de Johanniter 2016 en voor de Bronckhorster Rosé Reserve 2016.

De Noorderlicht rood 2015 kreeg bij deze laatste keuring een bronzen medaille.

De wijngaardeniers Job en Neeltje Huisman zijn trots op de behaalde prijzen en ze willen u de wijnen graag laten proeven. Een mooie gelegenheid om te komen proeven is tijdens de open dag op zondag 10 september. Van 13 – 19 uur bent u van harte welkom op het Wijn en Eet festijn. Adres: Tellingstraat 7 Drempt. Info: www.heekenbroek.nl

   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!