Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   

"Als er eten of drinken op tafel staat, is een goed verhaal nooit ver weg." Alleen al het motto van Tasty Tales smaakt naar meer. Met enige regelmaat publiceren de Nederlandse makers een video over mensen die met passie bezig zijn met wijnmaken. Je kunt ze volgen door in te schrijven voor hun nieuwsbrief of regelmatig hun youtubekanaal of website te bezoeken. Recent bezochten ze de Nederlandse Jeanette van der Steen, die in Belgie letterlijk en figuurlijk succes oogst.

 

 

De makers van Tasty Tales willen de goeie verhalen over eten en drinken graag visualiseren. "Inspirerende verhalen van mensen die zich met hart en ziel storten op het produceren van eerlijk en kwalitatief goed eten en drinken. Bij ons zul je geen kookwedstrijden of tv-chefs aantreffen, maar wel korte verhalen over mensen met veel passie voor hun product."

 

   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!