Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   

Verjaardag Gilde 2015. Foto: Ruud & Adri WernerOp zaterdag 7 november vierde het Gilde het 32 jarig bestaan, dit keer met een stamppotten maaltijd.

De leden en hun partners waren welkom vanaf 16.30 uur in de gezellige Gildekelder, die was versierd met kaarsjes en bloemetjes op een mooi gedekte tafel. Dit alles verzorgd door Eva Reinds. Na een glaasje Prosecco bij binnenkomst werd om 6 uur het feestmaal binnengebracht door cateringbedrijf “Het Ooievaarsnest” uit Warnsveld.

De opening werd verricht door onze voorzitster Ine Steketee. Daarna kon men de bordjes gaan vullen. De maaltijd bestond uit boerenkoolstamppot, hutspot en zuurkoolstamppot, voorzien van spekjes, worst en speklapjes, vergezeld van zilveruitjes, zure augurken en mosterd.
Iedereen liet het zich heerlijk smaken. Na de maaltijd werd er koffie met bonbons geserveerd en kon men daarna nog genieten van de meegebrachte wijntjes.
Het was een gezellige avond met een goede opkomst.{jcomments off}

     
   
   
   
   
   
   
   

 

 

 

 

   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!