Door het slechte winterweer is de bijeenkomst van 7 december verplaatst naar 14 december. Op zich geen verkeerde verplaatsing want Adrie en Trijnie waren de dag er op 40 jaar getrouwd zij hadden voor diverse hapjes gezorgd, de keldermeester was hiervan op de hoogte en had voor een bloemetje gezorgd.

 Nadat iedereen het bruidspaar had gefeliciteerd en van de tractatie had genoten zijn we begonnen met het keuren van de witte Lidlwijn.Er waren 5 inzendingen, de ingeleverde wijn is door Seino genummerd en vervolgens werd onder leiding van de keldermeester begonnen met het proeven.

 Na een klein uurtje proeven, beoordelen en genieten van de hapjes waren de 5 inzendingen beoordeeld, wat de volgende uikomst opleverde.

1 Jan Louët 202 punten
2 Rinus Groot Wassink 171
3 Ruud Werner 126
4 Trudie Demoed 116
5 Carel Teekamp 103 

Ondanks dat er soms nogal wat verschil zat tussen de beoordeling wat punten telling betreft is toch de algemene conclusie dat de kwaliteit van de geproduceerde wijn er op vooruit gaat.

Na het keuren van de wijnen hebben we de rest van de avond besteed aan het proeven van de andere mee gebrachte wijnen en gediscussieerd over de beste techniek om wijn te maken, al met al voor mijn gevoel een gezellige gilde-avond.