Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   

Wijnvrienden,

Wat gaat de tijd toch snel. Op 13 november wordt ons gilde al 31 jaar. Reden voor een feest, dat we net als in voorgaande jaren samen met de eventuele partners vieren met een etentje.
Ik nodig jullie dan ook graag uit voor een uitgebreid Chinees-Indisch buffet op zaterdag 8 november. Je kunt je aanmelden tot en met zondag 26 oktober bij Rien via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Graag nodig ik jullie uit voor de gildebarbecue, die wordt gehouden op 24 mei bij Gerard en Luciënne.
Vanaf 16.30 uur zijn we welkom op de Broekstraat 39 te Hummelo.
 
Er zijn banken en tafels om aan te eten, maar als je dat prettig vindt, kun je een tuinstoel meenemen.
Wil je wel je eigen bestek, bord, glas en drinken meebrengen?

Tijdens de landelijke dag van het Wijngaardeniersgilde en de FAWBG op zaterdag 5 april vindt de enige landelijke keuring plaats van amateurwijnen en -likeuren in Nederland. Bij de wijnen zijn er twee hoofdcategorieën: wijn van druiven en wijn van andere vruchten. Voor de beste inzender in deze categorieën zijn de prijzen resp. De Gouden Kurkentrekker en de Gouden Tastevin.
Voor wie wijnen in beide categorieën heeft ingeschreven bestaat de mogelijkheid om tot allerbeste amateur wijnmaker van Nederland te worden uitgeroepen.

Wijnvrienden,
 
Hierbij nodig ik jullie uit voor de ledenvergadering, te houden op vrijdag 7 maart.
 
Agenda
Opening en mededelingen
Verslag ledenvergadering 2013
Financieel verslag 2013
Begroting 2014
Verslag kascommissie
Verkiezing kascommissie
Wijnreis 2014
Wat verder ter tafel komt, tevens rondvraag
Sluiting

Na de vergadering is er een informeel samenzijn.
 
Graag tot dan!
 
Ine Steketee
voorzitter

Job HuismanInteressante workshops, Nederlandse wijnen proeven, ontmoetingen met collega-wijngaardeniers en -wijnmakers, de keuring en een inspirerend verhaal van een Nederlandse wijnboerin in Frankrijk. Dit alles biedt de landelijke dag van het Wijngaardeniersgilde en de FAWBG op zaterdag 5 april 2014 in Wijchen.

De Wijngaardeniersdag en de landelijke keuring van de FAWBG vormen ook dit jaar weer één evenement: de dag voor kennis, ontmoeting en wijnkeuring. De dag staat open voor iedere amateur wijnen likeurmaker in Nederland en België.

   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!