Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   

header

Arnolt's Nieuwsbrief, jaargang 15, nummer 5 mei 2011

 

Zaterdag gildebarbecue: met de zegen van de weergoden?!

Geschreven door Administrator ··
dinsdag, 17 mei 2011

Iet giet oan, zouden ze in Friesland zeggen. Komende zaterdag is het zover, de jaarlijkse gildebarbecue staat op het programma. Het ziet er naar uit dat de weergoden ons gunstig zijn gezind en we de zonnigste en warmste dag van de week toebedeeld hebben gekregen.

Zoals elders vermeld is het plukken van vlierbloesem voor ons nieuwe wijnproject losgekoppeld van de barbecue. Moeder Natuur heeft immers onvoldoende meegewerkt, de bloesem is nog niet plukklaar. Dat betekent dat we vanaf 17.30 uur verzamelen bij Luciënne en Gerard, Broekstraat 39 in Hummelo.

Lees meer...

 

Even voorstellen: Eddie de Bie
Geschreven door Administrator ··
dinsdag, 17 mei 2011

Sinds de jaarvergadering is het bestuur van ons gilde weer compleet. Eddie de Bie is toegetreden tot onze gelederen en gaat de functie van penningmeester van Seino overnemen. Eddie stelt zichzelf hieronder voor.

Wie is Eddie de Bie?
Een man van inmiddels 56 jaar, opgegroeid in Apeldoorn en al ruim 35 jaar lang getrouwd met Bea. Samen hebben we 3 kinderen, Ilona (31 jr), Frank (28 jr) en Anouk (25 jr) en 1 kleinkind Maurice (7 jr).

Lees meer...

 

Vlierbloesempluk uitgesteld tot 28 mei
Geschreven door Administrator ··
dinsdag, 17 mei 2011

Het had zo mooi kunnen zijn, bloeiende vlierbloesems op de dag van de Gildebarbecue. Maar Moeder Natuur werkt onvoldoende mee. Zaterdag is de bloei van de bloesem nog te gering om te kunnen plukken voor het opzetten van een vlierbloesemwijn. Daarom is er een week uitstel. Op zaterdag 28 mei om 14 uur verzamelen bij Gerard Menting, Broekstraat 39 in Hummelo en van daar af gaan we de buurt in om te oogsten.

Lees meer...

 

Verslag ledenvergadering april 2011
Geschreven door Administrator ··
woensdag, 18 mei 2011

Wijnmakersgilde Arnolt van Gelre·Zutphen

Verslag ledenvergadering d.d. ·8 april 2011

Lees meer...

 

Op zoek naar ledeninformatie
Geschreven door Administrator ··
dinsdag, 17 mei 2011

Graag wil het bestuur de informatie over onze leden compleet hebben. Een van de opvallendste zaken die we missen in onze administratie is het moment waarop iemand zich heeft aangemeld als lid. Graag willen we daar verandering inbrengen, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig. Weet u nog wanneer u lid bent geworden van Arnolt van Gelre? Laat het ons dan alstublieft weten!
In hetzelfde overleg constateerden we dat het jammer is dat we niet kunnen naslaan wanneer een lid jarig is. Het is bijvoorbeeld een leuke toevoeging om in de nieuwsbrief te melden welke leden de komende maand jarig zijn. Ook dit is dus een oproep aan de leden: graag uw geboortedatum even melden bij Seino, zodat we de lijst compleet krijgen.

Bij voorbaat veel dank voor uw medewerking!

Lees meer...

 

Agenda
Geschreven door Administrator ··
dinsdag, 01 februari 2011

In de agenda staan zowel onze eigen bijeenkomsten (datum in vette letter) als (met een cursieve letter) activiteiten uit de agenda van de federatie.

29 mei – 5 juni Hemelvaart Kampeer Weekend HKW2011 in Sint Jansklooster

zaterdag 21 mei·afsluiting van het seizoen met een barbecue bij Gerard en Luciënne.·Welkom vanaf 17.30 uur.

zaterdag 28 mei·Vlierbloesem plukken voor het nieuwe wijnproject: vlierbloesemwijn; 14 uur verzamelen bij Gerard en Lucienne, Broekstraat 39 Hummelo.

De gildeavond van 3 juni vervalt.

Lees meer...
   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!