Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   
 - - -
 

-Arnolt's Nieuwsbrief

Jaargang 17 nummer 4, september 2013
 
         
   

Wijnvrienden,

Hoewel het qua temperaturen absoluut nog niet te merken is hebben we de zomer alweer achter de rug. Formeel is 1 september ook de herfst begonnen. Voor de wijnbouw een belangrijke tijd, hoe gaan de druiven richting rijpheid? Wordt het een goed jaar? Spannend!

Onze gildeavonden beginnen weer op vrijdag 6 september. De eerste avond na de vakantie is zoals gebruikelijk een gezellige avond waarop we weer kunnen bijpraten. We hopen jullie dan weer in de Gildekelder te zien!

Namens het bestuur,

Eddie de Bie & Gerard Menting

Te koop: 2 gistingsflessen (25 l)

Te koop: 2 gisitingsflessen van 25 liter. Ze kosten 10 euro per fles. Belangstelling? neem contact op met Ben Treebusch, tel. 0575512043 .

Wijnreis 2013 naar Boppard

BoppardZoals jullie al weten, gaat de wijnreis 2013 naar Boppard, de wijnstad aan de Rijn, en wel van vrijdag 1 tot zondag 3 november.
Op basis van de ervaringen met de vorige wijnreizen is de opzet iets anders dan voorheen.
We beginnen met samen koffie drinken met gebak, er zijn twee wijnproeverijen in plaats van drie, en we gaan varen en wandelen.

Read More

Verhuur Gildekelder

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt amateurwijnmakersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigingsactiviteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten.

Read More
   
         
 - - -
Geen interesse? Afmelden

   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!