Bestuur  

Bestuur

Voorzitter
Mw. F J.H.Steketee
Het Eiland 11, 7231 NV Warnsveld. 06-19641114
inesteketee@hotmail.com

Secretaris
D. Kranendonk
Van Essenstraat 52, 7203DM Zutphen. 06-38382906
dirkkranendonk1@gmail.com

 

Web
G. Menting | Blankeboom Tekst
Broekstraat 39, 6999 DJ Hummelo. 06-54764595
gerard@blankeboom.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 50 per jaar. 

Lid worden?
Wie lid wil worden krijgt alle nodige hulp in de vorm van informatie over het wijnmaken, en bij het verkrijgen van de benodigde materialen.

Lokatie
Kolenstraat 27 b in Zutphen. Gildeavond in principe iedere eerste vrijdag van de maand, 20 uur. Zie voor de laatste info de agenda.

Internet

www.wijngildearnoltvangelre.nl

   


Arnolt's Nieuwsbrief, jaargang 16, nummer 4, november 2012

Uitnodiging feestavond AWG Arnolt van Gelre

Geschreven door Ine Steketee ··
maandag, 22 oktober 2012
Wijnvrienden,

Komen jullie·zaterdag 3 november de·29ste verjaardag van ons gilde vieren? Evenals vorig jaar is er een uitgebreid koud en warm buffet, verzorgd door Grand Bistro De Rotonde te Vorden. Natuurlijk is je eventuele partner ook welkom.

Vanaf 18.00 uur worden jullie ontvangen met een bubbeltje; het buffet wordt bezorgd om 18.30 uur.

De kosten bedragen € 16,00 per persoon en je kan ter plekke (graag gepast) betalen aan onze penningmeester, Eddie de Bie.

Breng je wel zelf een drankje mee?

Je kan je tot en met 29 oktober voor de feestavond aanmelden bij mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0575 - 521248 (na 19.00 uur).


Graag tot dan,

Ine Steketee
voorzitter AWG Arnolt van Gelre

Lees meer...

 

Shrewsbury Wijnmakers Gilde viert 40-jarig bestaan
Geschreven door Ruud Werner ··
dinsdag, 16 oktober 2012

Dit voorjaar kregen Nel en Herman de Zwart, Ine Steketee, Adrie en ik de uitnodiging van de Shrewsbury Wine Circle om op 7 september 2012 hun 40-jarig bestaan te komen meevieren. Voor onderdak zou kunnen worden gezorgd. Hoewel het een hele onderneming is om aan de uitnodiging gehoor te geven besloten Adrie en ik om bij het feest aanwezig te zijn. Samen hebben wij al vele jaren contact onderhouden met een flink aantal leden van de Shrewsbury Wine Circle wanneer wij onze vakantie vierden in Engeland, Wales of Schotland.

Lees meer...
   

Zoeken  

   

Verhuur gildekelder  

Met de Gildekelder aan de Kolenstraat in Zutphen beschikt Amateurwijn-makersgilde Arnolt van Gelre over een toepasselijk en sfeervol onderkomen. Omdat het slechts een beperkt aantal avonden per maand voor verenigings-activiteiten wordt gebruikt is het ook mogelijk om de kelder te huren voor eenmalige of regelmatige activiteiten. Wie in Zutphen of omgeving belangstelling heeft voor gebruik van de Gildekelder of daar informatie over wil hebben kan contact opnemen met de secretaris D. Kranendonk.

   

Hier adverteren?  

Informatie over een advertentie op deze positie gewenst? Mail naar info@wijngildearnoltvangelre.nl.

   
   
   
   
© Copyright 2018 Blankeboom Tekst Hummmelo. Website gemaakt met Joomla!